dimecres, 26 d’octubre de 2011

La importància i la necessitat d’aconseguir beques per a les activitats d’estiu

L’estiu és el moment àlgid per a les vacances, però també ho és per a quelcom essencial a la nostra Fundació: l’estiu és el moment culminant per a les Colònies, Casals, Rutes, Campaments i Camps de Treball. 
 
Tot i això, aquest estiu la crisi econòmica ha afectat de ple a aquells que es troben en una situació de vulnerabilitat econòmica i social… i són els nens i nens d’aquestes famílies els que també tenen dret com a infants que són a gaudir d’espais saludables que els hi donin l’oportunitat de créixer fora de les deficiències en que es veuen immerses les persones que els envolten.

La possibilitat de berenar, de tenir un monitor que l’ajudi a fer els deures, de tenir una persona que l’escolti i se’l miri als ulls sense jutjar-lo; la possibilitat de gaudir d’uns dies a la natura, de tenir uns companys que l’acullen i el respecten; l’opció d’anar a la piscina a un casal d’estiu, de fer manualitats i aprendre noves coses… són petites grans coses que, de forma senzilla, fan una incidència directa sobre el procés educatiu i de creixement de l’infant, l’adolescent o el jove.

Aquest any el Moviment ha rebut prop de 1000 sol·licituds de beques per a l’estiu. Les demandes i les rendes d’algunes famílies et fan encongir el cor davant de situacions extremes. Per poder atendre totes aquestes sol·licituds i oferir a aquests nens i nenes la possibilitat de gaudir d’un estiu ple de vida i de companys, necessitem recursos econòmics que ens permetin donar suport a les famílies. Així que si tenim la possibilitat de fer un petit gest en favor seu, us convidem a fer-ho.
Maria València 
presidenta del Moviment de Centres d’Esplai Cristians de la Fundació Pere Tarrés

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada