dijous, 26 de juliol de 2012

Innovació i emprenadoria a la Universitat

Formidable l’acte d’investidura com a Doctor Honoris Causa, per la Universitat Ramon Llull, del Dr. Charles L. Cooney professor del Massachusetts Institute of Technology (MIT) de Boston (EUA) a proposta de l’Institut Químic de Sarrià.

Un va a un acte d’aquestes característiques per amistat i confiança amb la institució que el proposa, però resignat a escoltar fórmules químiques amb conseqüències segur importants però fredes i distants de la realitat quotidiana. Escolar la laudatio del Dr. Enric Julià, director de l’IQS i al Professor Cooney un cop investit va ser una onada d’aire fresc i un discurs programàtic per al país i per a qui treballi amb joves.

El model de promoció de l’alumne, de foment de l’emprenedoria del MIT, és una referència mundial. El discurs del Doctorand, lluny de les combinacions del carboni o el nitrogen, sobre les quals ben segur és un expert, es va centrar en com traduir bones idees en resultats d’alt impacte a través de la innovació i va desenvolupar, entre altres conceptes, com establir una cultura d’innovació i emprenedoria.

Josep Oriol Pujol i Humet
Director General de la Fundació Pere Tarrés

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada