dilluns, 17 de desembre de 2012

Voluntat de servei

El naixement d’estris.cat ens permet fer nostres les paraules del poeta J. V. Foix  “M’exalta el nou, m’enamora el vell”. Amb aquest nou projecte perseguim l’objectiu d’adaptar-nos als canvis de l’entorn amb el neguit de millorar i seguir exaltant-nos però mantenint la mateixa il·lusió de sempre i enamorats de l’essència que va fer néixer la revista Estris en format paper el 1971.  


La revista Estris fa un pas clau en el seu creixement. La fusió entre les capçaleres d’Estris i www.engrup.cat dona pas a un nou mitjà de comunicació digital que vol recollir el millor dels seus antecessors amb un gestor de continguts que suposa un gran salt tecnològic amb la interacció continuada amb les xarxes socials i una creixent participació dels monitors, caps, mestres i educadors que dia a dia feu ús dels nostres mitjans.

Els propers mesos l’eina anirà creixent oferint noves seccions i serveis que ens permetran créixer i potenciar, encara més, la participació dels lectors que ha estat sempre un dels puntals d’enGrup, portant-nos a tenir més de 8.000 usuaris registrats.

Però cap d’aquestes passes té sentit sense el motor que tot ho mou. La voluntat de servei al lleure i al tercer sector i és que Estris.cat vol ser un punt de trobada entre un sector que ha estat clau d’un país i que, davant de la situació actual, ens reclama més protagonisme.

Sentiu-vos tots i totes part d’aquest projecte i ajudeu-nos a fer-lo créixer.

Quim Moreno
Director Revista Estris de la Fundació Pere TarrésCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada