dilluns, 3 de desembre de 2012

IO-disgital, formació en internet per a persones en discapacitatDes de l’any 2009 el departament de Consultoria i Estudis de la Fundació Pere Tarrés ha realitzat cursos de menys de 20 hores adreçats a persones amb discapacitat sempre amb la voluntat de donar resposta a les necessitats educatives dels alumnes. Durant aquest temps unes 120 persones s’han format amb eines vinculades amb les noves tecnologies que van des de l’ús del correu electrònic i la cerca a la xarxa, passant per eines lúdiques que es troben a  internet i arribant, en alguns casos, a les xarxes socials o a eines per a la recerca de feina.
Aquests aprenentatges els han permès accedir als serveis i informació que es troben a internet, fet que ha promogut la comunicació i l’ús de serveis on-line, tant a nivell lúdic, com formatiu o laboral.

Aquesta tasca s’ha realitzat amb l’acord d’entitats i organitzacions socials que treballen amb persones amb discapacitat, promovent el treball en xarxa i l’accessibilitat i, en aquells casos que ha estat possible la docència s’ha realitzat a la mateixa seu de l’entitat.

Marc Cadafalch
Coordinador del projecte IO-Disgital

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada