divendres, 30 d’agost de 2013

L’Alberg Pere Tarrés: un nou tipus d’allotjament de qualitatBarcelona ha esdevingut un centre turístic de referència a nivell mundial. Cada any arriben prop de 7,5 milions de turistes per veure l’obra de Gaudí, provar la gastronomia local o gaudir de l’oferta cultural de la ciutat.


Escollir un bon lloc on allotjar-se és clau per a l’èxit d’un viatge. En els darrers anys, els albergs han experimentat notables canvis que els han portat a esdevenir espais de confort i de relació amb altres persones allotjades. Aquesta és la principal diferència amb els hotels. Els espais comuns faciliten la interacció amb altres viatgers: a la cuina, la bugaderia o la sala de descans sempre hi trobarem altres persones amb qui compartir un plat de menjar, una estona de xerrada o demanar consell sobre altres llocs que volem visitar.


Ja fa més de 34 anys que la Fundació Pere Tarrés va obrir l’Alberg Pere Tarrés perquè joves de tot el món s’hi poguessin allotjar quan venien a Barcelona. Aquell modest espai es va convertir fa vuit anys en un allotjament modern, ampli, amb 320 lliteres repartides en habitacions de dues fins a vuit persones amb serveis i espais comuns per fer més agradable l’estada. Precisament, aquesta comoditat és la que atreu a viatgers de tot el món durant els mesos d’estiu i a grups culturals, esportius, escolars, etc. durant la resta de l’any. Ubicat al barri de Les Corts (a la cruïlla del carrer Numància amb Diagonal), la seva situació el converteix en un alberg tranquil, on el descans està garantit, però també de fàcil accessibilitat als llocs emblemàtics de la ciutat de Barcelona.


Tots els detalls s’han cuidat al màxim amb la voluntat de fer l’estada el més agradable possible  un tipus de públic que cada cop és més exigent. Totes les habitacions disposen de bany al seu interior, la cuina està totalment equipada (amb microones, nevera, forn i aigüera), bugaderia, WI-FI gratis en les àrees comuns, accés a internet i terrassa. 


Però l’Alberg Pere Tarrés no és només un espai de trobada per a persones de fora de Barcelona sinó que també té la vocació d’ obrir-se a la gent del barri de Les Corts i ser un equipament més. Així, cada migdia el seu restaurant, La Cuina de l’Alberg, acull a molts treballadors d’empreses i establiments de la zona que venen  a menjar a menú a un preu assequible reconegut amb el distintiu AMED, que garanteix una cuina de qualitat i mediterrània. També es poden contractar les seves sales per a celebracions familiars i trobades com festes infantils, sopars de grups, reunions familiars, etc.Finalment, l’element que el diferencia d’altres equipaments similars és que els beneficis que genera l’Alberg Pere Tarrés es destinen a finançar altres programes i projectes socials i d’educació en el lleure de la Fundació Pere Tarrés.Nati Pareja
Tècnica de Comunicació de la Fundació Pere Tarrés

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada