dijous, 23 d’abril de 2015

Per Sant Jordi, publiquem el llibre del Bloc de la Fundació Pere Tarrés

Amb motiu de la Diada de Sant Jordi, la Fundació Pere Tarrés publica el llibre "Converses sobre educació en el lleure i acció social", recull d’articles publicats en aquest bloc, amb pròleg de l'expert en comunicació, Antoni Gutiérrez-Rubí.

Durant aquests tres anys i mig han estat molts els autors que han participat explicant la seva experiència o aportant la seva reflexió sobre temes d’actualitat relacionats amb l’educació en el lleure o l’acció social, els dos pilars d’acció de la nostra entitat.

Vivim en un societat que canvia constantment i que alhora ens ofereix moltes oportunitats. Les tecnologies de la informació i la comunicació són les plataformes que ajuden a posar en contacte persones d’àmbits professionals i geogràfics molt dispars però amb els mateixos interessos, creant una xarxa de relacions sense precedents. I això és el que pretenem amb aquest bloc: donar a difondre al màxim número de persones possibles els projectes que fem a la Fundació Pere Tarrés per fer una societat millor.


Descarrega't la versió en ISSUU
Descarrega la versió en epub
Descarrega la versió en pdf

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada