divendres, 11 de març de 2016

I tant que pots!


La Fundació Pere Tarrés ha posat en marxa el programa Integrals per a la inserció sociolaboral que ens ha atorgat el Servei d'Ocupació de Catalunya en el marc de la iniciativa de Garantia Juvenil. de moment, aquest programa es desenvolupa als municipis de Badalona, Mataró, Sabadell i Barcelona (al districte de Sant Andreu) i hi podrán accedir 20 joves a cada municipi.

L’objectiu és oferir al jovent un espai i un temps d’oportunitats formatives adaptades a les necessitats de cadascun d’ells i elles que els permeti la construcció d’un itinerari eficient entre l’aprenentatge i l’ocupació. Mitjançant el projecte I TANT QUE POTS! s'ofereix als joves un suport intensiu d’acompanyament i tutorització. Durant el programa rebran orientació, formació i adquiriran experiències professionals per tal d’afavorir el seu procés d’inserció laboral o el reingrés al sistema educatiu formal.

El contingut final que es treballa amb cada jove s’adapta en funció de les necessitats individuals i contempla la realització de tallers d’autoconeixement, millora de competències bàsiques i transversals, formació professionalitzadora en l’àmbit del lleure o de l’atenció sociosanitària vinculades als Certificats de Professionalitat i tutories individuals d’orientació i acompanyament.

Si esteu interessats o voleu més informació, us podeu posar en contacte amb la persona de responsable a cada territori:

Roger Chiva
Tècnic de l'Àrea d'Inserció Laboral de la Fundació Pere Tarrés

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada