dijous, 6 d’octubre de 2016

Participeu al Panoràmic i avalueu la vostra entitatDes del 23 de setembre està en marxa la tercera edició d’aquesta investigació que té com a finalitat copsar la realitat del tercer sector. Responent l’enquesta no només ajudeu a construir la fotografia, sinó que podreu comparar la vostra situació amb altres organitzacions participants.El tercer sector català és variat i dinàmic, complex i ple de particularitats. Per tal d’obtenir una fotografia el més nítida possible, és important que el major nombre d’entitats no lucratives del país participeu en el Panoràmic 2016 i respongueu el qüestionari sobre la vostra organització a través d’aquest enllaç.Per què és important que la vostra entitat respongui l’enquesta?
La vostra aportació és cabdal per generar coneixement sobre la realitat de les entitats no lucratives tant del conjunt del país com de cadascuna de les demarcacions territorials i dels àmbits d’actuacions que integren el tercer sector. 


La generació d’aquest coneixement esdevé la base per fer front als reptes del món no lucratiu, com són:

  • Millorar la visibilitat del tercer sector com a conjunt i dels diferents sectors que el composen.
  • Desenvolupar polítiques de suport i enfortiment associatiu més adequades a la realitat de les diferents tipologies d’entitats no lucratives.
  • Avançar en la cultura de la transparència i rendició de comptes a les entitats sense ànim de lucre.

A més a més, totes les entitats que contesteu el qüestionari podeu accedir a l'aplicatiu del Panoràmic. Aquesta eina online us permet visualitzar la informació facilitada i comparar la vostra realitat amb el conjunt de les organitzacions participants, així com aquelles entitats del vostre territori, forma jurídica o àmbit d'actuació. Sempre de forma agregada i mantenint l'anonimat. 


Més informacióL’equip del Panoràmic treballa des de la proximitat. En aquest enllaç trobareu el contacte de la persona de referència del vostre territori i que us ajudarà a resoldre els dubtes.

Podeu consultar els resultats de les edicions anteriors en aquest enllaç.

Marina Aguilar
Tècnica de Consultoria i Estudis de la Fundació Pere Tarrés

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada